Vb 2022: a Neymar-hasonmás élvezi, hogy megtéveszti a szurkolókat Katarban

Vágólapra másolva!
2022.12.05. 12:26
null
Eigon Oliver az első számú Neymar-dublőrnek számít (Fotó: Instagram, @sosiadoney)
A Globo brazil hírportál helyszíni beszámolója alapján egy Neymar-hasonmás bolondítja meg a helyieket a katari világbajnokságon. A 30 éves Eigon Oliver régen autómosó és pincér volt, de manapság már influenszer tevékenységéről híres.

 

Eigon Oliver számít a leghíresebb „Neymar-dublőrnek” az internet világában. Egy sportfogadó iroda vendégeként jutott el Katarba a világbajnokságra, ahol tevékenységével rohamosan növeli követőinek a számát.

Dohai tartózkodása során több alkalommal is megtévesztette a brazil szurkolókat, ugyanis Oliver szinte megszólalásig hasonlít a Paris Saint-Germain játékosára. A hasonmás elsajátította Neymar öltözködési stílusát, modorát, mimikáját, és még tetoválásai is megegyeznek Neymaréval.

A Brazília–Svájc mérkőzés előtt még a stadionban az öltözők körül is járkált egy hamis Louis Vuitton táskával, kinézetével teljesen megtévesztette a biztonsági őröket. Az esetről készült videót megosztotta közösségi médiás felületén, „Ez volt a csúcs!” – címmel.

 


 

A TikTokon közzétett videójában azt is láthatjuk, ahogyan egy bevásárlóközpontban kelt óriási felhajtást, mivel a sportszerbolt dolgozói azt hitték, hogy maga a brazil válogatott sztárja lépett be, be kellett zárni az üzletet, hogy az arra járók ne rohamozzák meg a helyet.

Oliver már magával Neymarral is találkozott, és készítettek is közös videót Párizsban.

 


 

Miközben az ál-Neymar éli világát Katarban, az „igazi” a hírek szerint felépült az első meccsen elszenvedett sérüléséből, vasárnap már edzett, így van esély a játékára a Dél-Korea elleni, hétfő esti nyolcaddöntőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik