Csúnyán megalázta csapattársát Pogba - videó

Horizontal
Juventus new signing French player Paul Pogba (2L) joins Colombian player Juan Cuadrado (R) and teammates for a training session at Allegiant Stadium in Las vegas, Nevada on July 21, 2022, one day ahead of the Soccer Champions Tour match between Chivas de Guadalajara and Juventus. (Photo by Frederic J. BROWN / AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus világbajnok futballistája, Paul Pogba a közösségi médiában osztott meg egy videót, amelyen csúnyán kigúnyolta csapattársát, Juan Cuadradót a cipőválasztása miatt.

Köztudott, hogy a francia világbajnok számára rendkívül fontos a divat, gyakran változtatja hajviseletét és imádja az extrém ruhákat. Azonban a Juventus hosszú ideje sérüléssel bajlódó sztárjának cseppet sem tetszett csapattársa, a kolumbiai Juan Cuadrado öltözete és ennek hangot is adott. Pogba Instagram-sztoriban osztott meg egy videót, amelyen hatalmasat nevetett a dél-amerikai szélső új, fűző nélküli cipőjén.

- sikított fel Pogba, amire Cuadrado is elnevette magát.

A francia középpályás a tavaly nyáron tért vissza a Juventushoz, de azóta még egyetlen tétmeccsen sem lépett pályára. Legutóbb a Guadalajara elleni felkészülési meccsen szerepelt, tétmeccset pedig március 12-én játszott végig utoljára, még a Manchester United játékosaként. A hírek szerint azonban már vasárnap a Monza elleni bajnokin bemutatkozhat tétmérkőzésen régi-új csapatában.