Döbbenetes öngól után drámai fordítás a Német Kupa-meccsen - videó

SC Paderborn 07 - VfB Stuttgart Sports DFB Cup Cheers soccer Horizontal
31 January 2023, North Rhine-Westphalia, Paderborn: Soccer: DFB-Pokal, SC Paderborn 07 - VfB Stuttgart, Round of 16, Home Deluxe Arena: Stuttgart players cheer after scoring the goal to make it 1:2. Photo: David Inderlied/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by David Inderlied / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Német Kupa nyolcaddöntőjében a VfB Stuttgart 2-1-re nyert a másodosztályú Paderborn otthonában. A hazaiak egy egészen elképesztő öngóllal vezettek, de végül a vendégek jutottak tovább, akik drámai körülmények között, a 95. percben harcolták ki a győzelmet.

A 3. percben egy egészen hihetetlen öngóllal szerzett vezetést a Paderborn. A Stuttgart görög védője, Konsztandinosz Mavropanosz a jobb oldalról,

több mint 30 méterről teljesen váratlanul adta haza a labdát, alaposan meglepve ezzel a kapujától kijjebb helyezkedő Florian Müller kapust, aki hiába igyekezett, nem tudta megakadályozni a bizarr öngólt.

Ezt követően a Stuttgart végigtámadta a meccset, és erőfeszítéseit siker koronázta, ugyanis a 86. percben kiegyenlített. Nem ez volt a mérkőzés egyetlen fordulata, mert a 95. percben egy szöglet utáni fejessel fordított a Bundesliga-csapat, amely így a győzelmet és a továbbjutást is kiharcolta.