Vágólapra másolva!
Több mint egy évvel az eltűnése után megtalálták az egykori rögbisztár, Bryn Hargreaves holttestét – erősítette meg a halálhírt a játékos családja.

A korábbi sportolót utoljára 2022 januárjában látták a nyugat-virginiai Cheat Lake-ben, ahol akkoriban lakott. Hargreaves - aki akkor 36 éves volt -

egy reggel nem jelent meg a munkahelyén, és ezt követően munkaadója bejelentette, hogy eltűnt

- írja a ladbible.com.

Miután visszavonult a rögbi bajnokságtól, Hargreaves úgy döntött, hogy Pittsburghbe költözik az akkori feleségével, ám egy kis idő után elege lett a nyüzsgésből és a csendes, vidéki Nyugat-Virginiába költözött.

Hargreaves utoljára 2022. január 3-án beszélt családjával, kilenc nappal azelőtt, hogy felvették a kapcsolatot a rendőrséggel, miután üresen találták a lakását.

Akkoriban Hargreaves bátyja azt mondta a BBC North West Tonightnak, hogy eltűnése „furcsának" tűnt, tekintve, hogy a zuhanyja folyt és a lakás ajtaja nyitva volt, amikor azt ellenőrizték.

"Miért hagynád nyitva az ajtót, folyatnád a vízet a zuhanyzóban és hagynád ott az összes tárgyat?" - tette fel a költői kérdést.

Ezt követően az egykori rögbijátékos után elképesztő kutatás kezdődött, rendőrök és nyomkövető kutyák segítségével. A családja egy "GoFundMe"oldalt is létrehozott, hogy megpróbálja felkutatni Hargreavest magánnyomozó segítségével, de a megtalálását segítő weboldalt is létrehoztak, amely mindig friss információkat tartalmazott a keresésről.

A keresés 14 hónap elteltével vezetett eredményre, a család most tudta meg a megsemmisítő hírt, hogy megtalálták a sztársportoló holttestét. A gyászhírt a bátyja, Gareth jelentette be a Facebookon.

"Hihetetlen szomorúsággal erősíthetem meg, hogy

Hargreaves édesanyja, Maria Andrews szintén a közösségi médiában számolt be a fia halálhíréről. „Ez nem olyan dolog, amit meg akartam osztani.

Megtört szívem, gyönyörű fiam, Bryn, nem tudom kifejezni szavakban a fájdalmamat."

A halál okát nem közölték.