A börtönből könyörög megalázott feleségének a nőket erőszakoló Dani Alves

Cameroon v Brazil: Group G - FIFA World Cup Qatar 2022 NurPhoto General News Qatar22 Sport Qatar2022 Soccer worldcup22 Soccer Match worldcup2022 Dani Alves Cameroon Brazil Doha Qatar December 2 2022 Foto Olimpik/NurPhoto Horizontal BRA WORLD CUP
Dani Alves (BRA) during the World Cup match between Cameroon v Brazil , in Doha, Qatar, on December 2, 2022. NO USE POLAND (Photo by Foto Olimpik/NurPhoto) (Photo by Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona korábbi labdarúgója, Dani Alves szexuális zaklatás miatt továbbra is börtönben marad és óvadék fejében sem védekezhet szabadlábon. A brazil focista felesége, Joana Sanz válni akar, Alves azonban szeretne kapni még egy esélyt a megalázott nőtől.

A világ legeredményesebb futballistái közé tartozó hátvéd ügyében azért kezdődött nyomozás, mert egy nő feljelentette: Alves a tavalyi év végén, egy barcelonai diszkóban szexuálisan zaklatta. A január 20-i barcelonai őrizetbe vételét követően mexikói futballklubja, az UNAM, amelynek 2022 júliusa óta volt a játékosa, másnap szerződést bontott vele.

A 39 éves Alves tagadja az ellene felhozott vádat, de amennyiben bűnösnek találják, akár 12 évnyi börtönbüntetést is kaphat.

A brazil futballista 29 éves felesége nemrég az Instagram-oldalán a követőinek megmutatta azt a nyílt levelet, amelyben arról írt, hogy válni akar a férjétől.

A szupermodell, Joana Sanz válni akar Dani Alvestől Forrás: instagram.com/joanasanz/

A The Sun megírta, hogy Alves a börtönből üzent a nejének, akitől szeretne kapni még egy esélyt.

"Drága Joanám, majdnem nyolc év telt el sok szeretettel, tisztelettel és kölcsönös törődéssel. Különösen az elmúlt években melletted minden könnyebbnek és kellemesebbnek tűnt. Te és a gyerekeim, Dani Filho és Victoria volt a legjobb dolog, ami történt az életemben.

írta levelében a focista.

Dani Alves be akarja bizonyítani ártatlanságát Forrás: AFP/Ulises Ruiz

A tények, amelyekkel vádolnak, idegenek tőlem és az életemet irányító értékektől: a szeretettől, a tisztelettől. Továbbra is harcolni fogok, mint mindig, azok támogatásával, akik mellettem állnak, hogy bizonyítsam ártatlanságomat az egész világnak" - olvasható Alves érzelmes üzenetében.