Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a francia rendőrség őrizetbe vette az algériai válogatott Isak Belfodilt, mert megpróbálta megfojtani a saját húgát.

A Le Parisien információi szerint az eset vasárnap este történt, miután a 31 éves csatár a szülei párizsi otthonában vitába keveredett a testvérével, akinél fulladásra utaló tüneteket észleltek és karmolás nyomokat a 15 éves lány karján, de végül a sérülései nem igényeltek orvosi kezelést. Ettől függetlenül Belfodilt a rendőrség gyilkossági kísérlet miatt őrizetbe vette.

Az RMC Sport úgy tudja, a futballista húga egyelőre nem tett feljelentést, így a versailles-i ügyészségnek most 48 órája van eldönteni, hogy mit kezdjen az üggyel.

A Herthában is megfordult Isak Belfodilt őrizetbe vette a rendőrség Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SVEN SIMON/Anke Waelischmiller/Sven Simon

Belfodil jelenleg a katari al-Garafa játékosa, korábban a francia utánpótlás-válogatottban játszott, de felnőttként szülőhazája, Algéria nemzeti csapatát választotta, amelynek színeiben eddig 19 alkalommal lépett pályára, 2015-ben tagja volt az Afrika-kupán szereplő algériai csapatnak.

A támadó pályafutása során többek között játszott a Lyonban, a Bolognában, a Parmában, az Interben, a Livornóban, a Standard Liege-ben, a Werder Bremenben és a Hoffenheimben, valamint Dárdai Pál irányítása alatt a Herthában is.