Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

10 tuti húsvéti sütemény, aminek a locsolók is elkérik a receptjét

default user icon
MME
Már tényleg csak napok kérdése, és itt a húsvét! Azonban ha még mindig azon töritek a fejeteket, hogy milyen sütivel várjátok a locsolókat, akkor a következő válogatásunk nem is érkezhetett volna jobbkor. Bármelyik finomságot is kínáljátok az ünnepi vendégseregnek, az szinte biztos, hogy még a locsolók is követelni fogják a receptjét.

Ha húsvétkor ti is hagyománykövetők vagytok, és nem a kirándulás vagy az utazás mellett döntöttetek, ahogy sokan mások mostanában, akkor lassan itt az ideje, hogy eldöntsétek, milyen sütikkel várjátok az ünnepi vendégsereget és a locsolókat húsvéthétfőn. Egy dolog lebegjen csak a szemetek előtt; ne bonyolítsátok túl a sütés-főzést, hiszen nem erről szól ez az ünnep. Ha viszont figyelmesen követitek a választott recepthez írt elkészítési metódusokat, na és persze be is tartjátok azokat, akkor stresszet nem ismerve lesz borítékolható a siker.

FEHÉR CSOKIS RÉPATORTA >>> 

OMLÓS LINZER BARACKLEKVÁRRAL >>> 

HATLAPOS SÜTEMÉNY >>> 


TOJÁSLIKŐRÖS KOSÁRKÁK >>> 


NARANCSOS-CSOKIS ISLER >>> 


ZSERBÓGOLYÓ >>> 


KÁVÉS MINIKUGLÓFOK >>> 


MÁGLYARAKÁS KALÁCSBÓL >>> 


TÚRÓS-ANANÁSZOS KOCKÁK >>> 


A KLASSZIKUS KATA SZELET >>> 

Húsvétkor se feledkezzetek meg Youtube csatornákról, ahol számtalan szuper ünnepi receptvideó között böngészhettek, de érdemes egy pillantást vetnetek TikTok-fiókunkra is, ahol már javában készülünk az ünnepre. Ha megtaláltátok és el is készítettétek kedvenc recepteteket, ráadásul még el is dicsekednétek a végeredménnyel, akkor osszátok meg azt egy fotó formájában a Mindmegette közösségével Facebook csoportunkban.

Ajáljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss