Al-Naszr: egy hónapra eltilthatják Cristiano Ronaldót – sajtóhír

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2023.01.26. 18:51
null
Cristiano Ronaldo alighogy bemutatkozott Szaúd-Arábiában, máris eltilthatják (Fotó: Getty Images)
Egy hónapos eltiltásra számíthat az Al-Naszr legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo, amennyiben bebizonyosodik, hogy érintett a Juventus pénzügyi botrányában – a portugál csatáron kívül 22 másik labdarúgót is vizsgálnak.

 

Finoman szólva sem a legszebb napjait éli az olasz élvonalban szereplő Juventus, amelytől a Szövetségi Fellebbviteli Bíróság 15 pontot vont le a játékosigazolások szabálytalan elszámolása miatt. A klub volt vezetőit – köztük Andrea Agnellit és Pavel Nedvedet – már eltiltották, ám könnyen lehet, hogy az érintett futballistákra is ez vár.

A forrás úgy tudja, hogy összesen huszonhárom játékost vizsgálnak bűnrészesség gyanújával – köztük a már az Al-Naszrban légióskodóCristiano Ronaldót is. Azok a labdarúgók, akikről bebizonyosodik, hogy tudtak az ügyről, egy hónapos eltiltásra számíthatnak, függetlenül attól, hogy melyik országban és klubban szerepelnek jelenleg.

Mint írtunk már róla, a vád szerint néhány játékos esetében a valós értéküknél sokkal magasabb árat határoztak meg, hozzásegítve őket, hogy a megengedettnél lényegesen nagyobb fizetésük és nagyobb teljesítménybónuszuk legyen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik