Felgyújtották a nő autóját, aki bántalmazással vádolja a ketrecharcos Conor McGregort

F1 Grand Prix of Monaco - Qualifying NurPhoto General news May 27 2022 27th May 2022 Qualifying Match Monaco F1 Grand Prix Formula 1 Grand Prix of Monaco Races Horizontal RACE F1
Conor McGregor jó formában van
Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban megírtuk, a rendőrség újraindította a vizsgálatot Samantha Murphy ügyében, aki azt állítja, hogy Conor McGregor, az ír ketrecharcis-legenda megtámadta őt a luxusjachtján. Ráadásul a nyomozás ideje alatt Murphy kocsiját valaki porig égette.

Az eset 2022. július 17-én történt, amikor Conor McGregor 34. születésnapját ünnepelték egy háromfedeles jachton.

Samantha Murphy azzal vádolja a UFC-legendát, hogy súlyos sérüléseket szenvedett, miután az ír ketrecharcos megütötte és megrugdosta, emiatt pedig menekülnie kellett a jachtról. Murphy elmondása szerint eltörte a karját, miután kénytelen volt a jachtról a vízbe vetnie magát.

Az ügyet tavaly nyáron ideiglenesen archiválták, mivel Murphy nem tett teljes körű vallomást a spanyol rendőröknek. Most azonban újra megnyitották az ügyet, miután továbbították az ír hatóságoknak tett vallomását.

Conor McGregor után nyomoz az rendőrség Forrás: NurPhoto via AFP/Alessio Morgese

A nő elmondta, hogy korábban azért nem tett teljes körű vallomást, mert sokkos állapotban volt, a kihallgatás alatt pedig csak egy bikinit viselt, és csak haza akart menni. Hozzátette, hogy azért is frusztrált volt, mert a spanyol rendőrök nem beszéltek angolul.

Az incidens részletei nemrég kerültek nyilvánosságra, ezt követően pedig valaki felgyújtotta az áldozat kocsiját.

Az ír rendőrség közleménye szerint egy tűzzel okozott kár gyanúja miatt nyomoznak, amely 2023. január 19-én, csütörtökön este 10 óra körül történt egy lakóépületben, Drimnaghban. Az incidens során nem történt sérülés. Egyelőre nem történt letartóztatás. A nyomozás folyamatban van.

Azt nem tudni, hogy a két eset összefüggésben van-e egymással, de a rendőrség állítólag nem zárja ki a dolgot.

Murphy polgári pert nyújtott be a dublini Legfelsőbb Bírósághoz, amelyet február 27-én tárgyalnak majd az állítólagos jachtos incidenssel kapcsolatban. A feljelentést egyébként az autó felgyújtását követően tette meg Murphy, akinek állítólag bizonyítékok vannak a mobiljában az elszenvedett sérüléseiről.