Újabb részletek Cristiano Ronaldo botrányáról: hogyan erőszakolt meg egy nőt egy hotelben?

fbl Horizontal, Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez
(FILES) In this file photo taken on January 22, 2019 Juventus' forward and former Real Madrid player Cristiano Ronaldo leaves with his Spanish girlfriend Georgina Rodriguez after attending a court hearing for tax evasion in Madrid. - Cristiano Ronaldo and his partner Georgina Rodriguez announced on April 18 that their newborn baby son has died. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hónapokban szinte nem telt el úgy nap, hogy a bulvársajtó ne foglalkozott volna az egykori sztárpár, a kolumbiai énekesnő Shakira és a Barcelona korábbi sztárfocistája, Gerard Piqué botrányos szakításával. Ki ne tudná, hogy klipek születtek, életnagyságú voodoo-boszorkányok kerültek elő a válás kapcsán, amelyből sajnos a gyerekek sem maradtak ki. A sportvilágban - legyen az külföldön, vagy itthon - számos hasonló eset került a címlapokra, még ha olykor azért a Shakira-Piqué párosnál kevésbé hangosra is sikerült a válás. Érdekes sztorikból azonban így sincs hiány, ezek közül válogattunk. 2. rész.

Szakítás, nemi erőszak-botrány: C. Ronaldo kapcsolata ismét válságban van?

Bár jelenleg példásnak tűnő családi életet él Georgina Rodriguezzel Cristiano Ronaldo, a portugál világsztár nőügyei mellett sem lehet szó nélkül elmenni.

CR7 három éven át volt együtt az orosz modell, Irina Sejkkel. A sztárpár 2015-ben szakított, a modell hagyta el Ronaldót, aki rendszeresen megcsalta őt. Más hírek viszont arról szóltak, hogy Cristiano Ronaldo és Sejk, azért szakítottak, mert az orosz nő nem jött ki a focista édesanyjával, Dolores Aveiróval.

Irina állítólag régóta nem jött ki anyósával és Ronaldo lánytestvérével sem, próbálta két tűz közé állítani a focistát, aki ezt megelégelte, és a családját választotta. Az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy Irina nem ment el Ronaldo anyjának 60. születésnapjára.

Hiába volt nagy a szerelem, Cristiano Ronaldo és Irina Sejk kapcsolata sem tartott ötökké Forrás: Origo

Ronaldo korábban sem úszta meg a botrányokat, ami a nőügyeket illeti:

2009. június 13-án egy vegasi hotelszobában az ötszörös aranylabdás focista szexuális aktust folytatott Kathryn Mayorgával, aki utána azt állította, a portugál klasszis megerőszakolta őt. Ronaldo szerint közös megegyezés után történt az aktus,

az áldozat azonban mást állít, azt mondta, hiába szólt többször is a futballistának, hogy hagyja abba, a támadó, állítása szerint, nem állt le. 2010 januárjában befejeződött a nyomozás, miután a felek 275 ezer fontos (130 millió forint) titoktartási szerződést írtak alá, 2019-ben azonban újra előkerült az ügy, miután Mayorga azt állította, az akkori szerződés aláírásakor nem volt ítélőképessége teljes birtokában. A nemierőszak-botrány pedig nem akar véget érni ennyi idő után sem.

Érdekesség, hogy

a pletykák szerint válságba jutott Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez kapcsolata. Állítólag még a készülő esküvőjüket is elhalasztották.

A szakítás hírére nemrég maga Georgina reagált és öntött tiszta vizet a pohárba.

Georgina egy fotót osztott meg Instagram-sztoriban: a felvételen ő és Ronaldo látható a kapcsolatuk kezdetén. A fotóhoz azt írta: "22 éves koromban találkoztam életem szerelmével."

Úgy tűnik, kitart a nagy szerelem:

Wayne Rooney-nak megbocsátotta a szexbotrányt a felesége

A korábbi angol válogatott, Bajnokok Ligája-győztes focista,

Wayne Rooney számtalanszor megcsalta gyermekei anyját, Coleent. Az asszony ugyan haragszik férjére, de megbocsát neki mindent.

A focista már együtt volt Coleennal, amikor 17 éves korában, 2002-ben lebukott három lánnyal, majd később egy nagymamakorú nővel. Coleen azonban mégis hozzáment. Később sem volt ez másként: amikor a fiatal asszony terhes volt az első gyermekükkel,

Rooney szexmunkásokhoz járt, ott kereste az örömöt.

Amikor pedig a negyedik fiukat várták, 2017-ben, a focista ittasan verekedésbe keveredett, de előtte egy másik nővel látták csókolózni.

Coleen Rooney megbocsátott a férjének Forrás: DPPI/Matt West

"Néhányan valószínűleg azt gondolják,

némelyikből tanult, némelyikből nyilvánvalóan nem. De talán ez még változhat" - idézte a Blikk Coleen Rooney-t.

Wayne Rooney elismerte, hogy a botrányai utóhatásaitól mindig nagyon szenved, és egyáltalán nem büszke a tetteire.

Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger

A 2013-as szakításuk előtt alig egy hónapja még boldogan ünnepelték ötéves évfordulójukat Capri szigetén, mégis

búcsút intett egymásnak Lewis Hamilton és a popénekes, Nicole Scherzinger. A sztárpár összeegyeztethetetlen elfoglaltságaira hivatkozva vetett véget a kapcsolatának.

Kapcsolatuk korábban is problémákkal küszködött - 2010-ben és 2011-ben is szétmentek egy időre -, hiszen idejük nagy részét egymástól távol töltötték, amit egyszerűen nem bírtak tovább.

Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger kapcsolata nem bírta ki a távolságot Forrás: FilmMagic/2014 Tony Barson/Tony Barson

A hisztis Hamilton és a sztárénekesnő kapcsolata sem volt balhéktól mentes.

Előfordult, hogy Hamilton tíz nővel partizott egy londoni szállodában, Scherzingert pedig az R&B rosszfiújával, Chris Brownnal kapták csókolózáson.

A kapcsolat, amely szörnyű tragédiával végződött

Talán a sportvilág egyik leghíresebb és egyben legszomorúbb története Oscar Pistoriusé.

2013-ban a pretoriai otthonában lőtte le modell barátnőjét Oscar Pistorius, a dél-afrikaiak leghíresebb atlétája. A londoni olimpián az épek között szerepelt, művégtagokkal futó 26 éves Pistorius állítólag betörőnek nézte 30 éves barátnőjét, akit fejbe és karon lőtt.

A hatszoros paralimpiai bajnok négy lövést eresztett meg, állítólag azért, mert azt hitte Reeva Steenkamp modellről, hogy egy betörő. A rendőrség megtalálta a helyszínen a kilencmilliméteres pisztolyt.

Oscar Pistorius börtönbe került Reeva Steenkamp meggyilkolásáért Forrás: MTI, Northfoto

Később kiderült, hogy voltak már összetűzések Pistorius és Steenkamp között, egy szemtanú pedig az este korábban furcsa hangokat hallott Pistorius háza felől.

Pistorius barátnője, Reeva Steenkamp modellként dolgozott, az FHM férfimagazinban is készültek róla fotók, valamint televíziós szerkesztőként is tevékenykedett a dél-afrikai Fashion TV-nél.

A sportoló gyilkossági pere 2014. március 3-tól 20-ig tartott. A bírósági tárgyalás során Pistorius nehezen viselte a szembesítést, többször hányt, miközben a patológust hallgatta. Hálószobájában légpuskát, fecskendőt és injekciós tűt találtak. 2014. szeptember 11-én Thokozile Masipa bírónő ítélete szerint Pistorius nem bűnös előre kitervelt emberölésben. Másnap,

szeptember 12-én azonban gondatlanságból elkövetett emberölésért bűnösnek találták. 2016. augusztus 7-én Pistorius öngyilkosságot kísérelt meg börtönében.

Pistorius családja szerint még júniusban olyan fenyegetést kaptak, hogy Pistoriust megverik és megerőszakolják a börtönben, ha nem fizetnek nekik.

2017. november 24-én a dél-afrikai legfelsőbb fellebbviteli bíróság megduplázta Pistorius börtönbüntetésének idejét, ami így 15 év lett.

2021 novemberében a dél-afrikai börtönhatóság megindította az első eljárási lépéseket a barátnője meggyilkolása miatt bebörtönzött Oscar Pistorius feltételes szabadlábra helyezésének mérlegelésére. Büntetésének több mint felét letöltötte már, ez lehetővé teszi számára, hogy szabadon bocsátását kérelmezze.

Oscar Pistorius kérvényezte a szabadlábra helyezését Forrás: AFP/Marco Longari

"Alázatosan állítom, hogy minden tőlem telhetőt megtettem a rehabilitáció érdekében, úgy viselkedtem, hogy folyamatosan betartottam a börtönszabályokat, és teljes megbánást tanúsítottam. Minden lehetséges programot elvégeztem, amelyet nekem ajánlottak, és a Büntetés-végrehajtási Minisztérium irányelvei szerint alkalmas vagyok a feltételes szabadlábra helyezésre" - mondta Pistorius a bíráknak a News24-en olvasható nyilatkozat szerint.

Sokba került Tom Bradynek a szexmegvonás

Végül pedig jöjjön a legfrissebb történet. Gisele Bündchen és Tom Brady 2009-ben kötöttek házasságot, melyből két gyerekük is született. A házaspárnak elég zsúfolt élete volt, hiszen a szupermodellt is kötötték szerződései, ahogyan a sikeres sportolót is.

A 45 éves Brady tavaly márciusban döntött a visszavonulás mellett, majd váratlan visszatérése után röppentek fel a

válásukról szóló pletykák, valószínűleg feleségének nem tetszett a döntése. Azóta az is kiderült, hogy nem csak mosolyszünetről volt szó.

A párhoz közelálló informátorok szerint a sportoló szigorú diétájának és életvitelének köszönheti, hogy ilyen formában van, bár ez nagy lemondásokkal jár a hálószobában is.

Bündchen valószínűleg megelégelte, hogy párja az önmegtartóztatást is rendkívül komolyan veszi a fontos meccsek előtt, ami lehet huszonnégy, de hetvenkét órás szexmegvonás is a javaslatok szerint.

Elvált az amerikai álompár is Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Kevin Winter

2022 októberében pedig hivatalosan is véget ért a házasság. A hírt maga a hétszeres Super Bowl-győztes irányító osztotta meg a közösségi médiában. A 45 esztendős klasszis közleményében azt írta, békében váltak egymástól, hálásak az együtt töltött 13 évért, a jövőben pedig gyermekeikre koncentrálnak majd, hogy megkapják a kellő odafigyelést.

Idén év elején pedig újabb nem mindennapi hírt robbantottak a külföldi bulvároldalak. A hírek szerint ugyanis a szuperszexi szlovák modell,

Veronika Rajek rabolhatta el minden idők legsikeresebb NFL-irányítójának, Tom Bradynek a szívét. Ami már csak azért is érdekes, mert a nő 2019-ben összeházasodott a szlovák bobossal, Viktor Rajekkel. Érdekesség, hogy a brazil topmodell Gisele Bündchen is továbblépett már

a válás óta, ugyanis Joaquim Valantével jár.