Élő adásban lett rosszul a szívbetegség miatt visszavonult sztárfocista - videó

Barcelona's Argentinian forward Kun Aguero announces his retirement from football 2021,Barcelona,Barcelona's Argentinian forward,Camp Nou Stadium Horizontal
BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 15: Barcelona's Argentinian forward Kun Aguero reacts as he addresses a press conference to announce his retirement from football, at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain on December 15, 2021. Adria Puig / Anadolu Agency (Photo by Adria Puig / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City klublegendája, a szívbetegség miatt 2021-ben visszavonult Sergio Agüero élő adásban lett rosszul.

Az Atlético Madrid, a Manchester City és a Barcelona korábbi csatára 2021-ben a katalán klub játékosaként a Camp Nou Stadionban lett rosszul a pályán, majd a kivizsgálások után az orvosok úgy döntöttek, az argentin futballista nem folytathatja tovább a pályafutását a szívproblémái miatt. Agüero 2021 decemberében vonult vissza, azóta szakértőként tevékenykedik és a népszerű közösségi platformon, a Twitch-en is rendszeresen jelentkezik élőben.

Az egykori klasszis focista legutóbb a spanyolok egyik legismertebb streamerével, Ibai Llanosszal szerepelt együtt egy élő adásban, ám egy pillanatra megállt és a szívéhez kapott.

Llanos megijedt és megkérdezte, mi a baj, mire Agüero a következőt felelte:

Műsorvezetőtársa azonnal felajánlotta, hogy kórházba viszi, ám a korábbi focista szerint a szervezetébe ültetett chip miatt erre nincs szükség.

felelte Agüero.

Forrás