Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgócsapata a 34. bajnoki címét a szurkolóival együtt ünnepelte az MVM Dome-ban, az előtte tartott ünnepégen és gyereknapon több ezren vettek részt.

– nyilatkozta Sztanyiszlav Csercseszov a HírTv-nek a díjátadó előtt.

A mindig szigorú tekintetű orosz tréner elárulta, hogy majd akkor fog mosolyogni, ha majd a Bajnokok Ligájában fogunk játszani.

– jelentette ki Csercseszov.

Sztanyiszlav Csercseszov már a következő szezonra fókuszál Forrás: MTI/Bús Csaba

A szervezők a kicsiknek is kedveskedtek többek között ugrálóvárral, focirodeóval vagy épp kispályás minifoci tornával, amit közös meccs nézés követett. A Fradi-lemez sztárjai közül fellépett többek között Rúzsi Magdi és Caramel is, a zenei program fénypontja pedig Deák Bill Gyula volt

– mondta a magyar blueskirály.

A bajnokság már a 30. fordulóban eldőlt, így a csapat már felszabadultabb hangulatban játszott a zárófordulóban. A Fradi csapatkapitánya, Dibusz Dénes arról is beszélt, számára melyik volt a legkiemelkedőbb pillanata a szezonnak.

"Amikor megnyertük ténylegesen a bajnokságot, akkor azért volt ünneplés. Ez egy olyan alkalom, amikor a szurkolókkal együtt meg tudjuk ünnepelni ezt a szezont. A Trabzonspor elleni hazai Európa-liga csoportmérkőzésünk volt a fénypont. Mióta én itt vagyok, már kilenc és fél éve, az volt a legnagyobb élményem. Olyan hangulat s energia volt a stadionban, amit én addig nem tapasztaltam" – mondta a magyar válogatott kapus.