Hertha: Dárdai Pál marad a vezetőedző – hivatalos

Vágólapra másolva!
2023.06.08. 09:19
null
Dárdai Pál marad a Hertha BSC vezetőedzője (Fotó: Getty Images)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból (Bundesliga) utolsó helyezettként kieső Hertha BSC a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Dárdai Pál marad a csapat vezetőedzője és a magyar szakember munkáját a továbbiakban is Bódog Tamás és Admir Hamzagic segítik.

 

„Örülünk, hogy Pál vezetőedzőként segíti a kék-fehéreket az új kezdetben. Ő a Hertha BSC-ben él és szorgalmával, elhivatottságával és klubunk iránti szenvedélyével a megfelelő ember lesz a következő kihívásokra” – mondta Benjamin Weber, a Hertha sportigazgatója.

„Nagyon elégedett és boldog vagyok. Thomas Herrichhel és Benjamin Weberrel jó és őszinte megbeszélést folytattunk. Az az érzésem, hogy mindannyian a Hertha BSC sikerei érdekében akarunk dolgozni” – mondta immár Dárdai Pál, aki 1997 és 2011 között volt a Hertha játékosa, majd visszavonulása után előbb 2015 februárja és 2019 nyara között, aztán 2021 januárjától novemberig volt a berliniek vezetőedzője, harmadszor pedig idén áprilisban nevezték ki, hogy ismét megmentse a csapatot a kieséstől, de az idő rövidsége miatt ezt végül nem tudta megtenni.

A klub közölte, hogy Dárdai Pál munkáját a továbbiakban Bódog Tamás és Admir Hamzagic segíti másodedzőként.

A csapat június 26-án kezdi a felkészülést a következő idényre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik