Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2-0-ra nyert Koszovó ellen a Puskás Arénában. A meccs után Schäfer András azt mondta, most már Szoboszlai Dominik is adós neki egy gólpasszal, Lang Ádám pedig kiemelte, hogy biztosan "kinyírták" volna, ha nem sikerül a kockázatos passza a meccs végén.

"Nem is kérdés, hogy Dominikkel érezzük egymást a pályán. Középpályásként általában nem a rövidre érkezik, de ez most jól jött ki" - kezdte értékelését az M4 Sportnak Schäfer, aki csereként lépett pályára és az első gólnál gólpasszt adott Szoboszlainak.

Legközelebb ő jön, szóval adós nekem egy gólpasszal. A végén megpróbálta, de az lehet, hogy nem Szoboszlai volt, hanem Szvolazi, ahogy Guardiola mondta" -

utalt az Union Berlin légiósa arra, hogy a Manchester City edzője, Pep Guardiola korábban képtelen volt helyesen kiejteni a Liverpool sztárjának vezetéknevét.

Magyarország, Törökország, labdarúgás, mérkőzés, válogatott, vége
Schäfer András Szoboszlai Dominikkel viccelődött a Koszovó elleni meccs után
Fotó: Origo - Csudai Sándor 

Schäfer nagyon boldog, amiért másfél év kihagyás után a törökök és a koszovóiak ellen újra pályára léphetett a válogatottban. "Nagyon nagy megtiszteltetés itt játszani, a két meccsen elért eredményünk sem volt rossz, ha csak ezt nézzük" - tette hozzá a 24 éves középpályás.

A remek gólpasszt kiosztó Lang Ádám kiemelte, nagyon örült annak, hogy bejött a kockázatos passza, mert bajba kerülhetett volna, ha hibázik.

Lang Ádám szép gólpassz adott Nagy Zsoltnak
Fotó: AFP (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)

"Megnyitottuk a területeket és szépen játszottuk át az ellenfél védelmét. Onnan 16 méterről, szemben a kapuval azért érdemes ellőni, de perifériából láttam, hogy a hosszú oldalon érkezik egy fehérmezes (Nagy Zsolt). 

Ha az a passz nem jött volna be, akkor biztosan kinyírnak" -

jegyezte meg viccesen Lang Ádám.