Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt az unikornisos Túró Rudi - Nem hiszed el, milyen színű!

default user icon
MME
Ilyen izgalmas színekben pompázó Túró Rudit még biztosan nem láttál! Ráadásul nemcsak a színe extra, hanem az íze is.

Az egyik kedvenc édességünket, a Túró Rudit már jó néhány változatban megkóstolhattuk a gyümölcsöstől kezdve a mogyorókrémesen át a madártejesig. Most viszont egy egészen új verziót dobtak piacra: az unikornisos Túró Rudit, vagyis a Rudikornist. A Pöttyös úgy hivatkozik a termékre, mint az eddigi legőrültebb Túró Rudijukra - nem véletlenül!

A Rudikornist fehér, roppanós bevonat borítja, aztán jön a legmeglepőbb rész: a kék túró, amit természetes spirulinaalga-kivonat segítségével színeztek meg. Sőt, a málnás tölteléket is felturbózták egy kis gránátalmával.

Az új Túró Rudiért a kommentelők teljesen odavannak: „Az egyik legjobb kombó. Nagyon finom.” „Kislányom azt üzeni a Pöttyös Túró Rudinak, hogy nagyon finom!” „Nagyon finom, ajánlom mindenkinek!” A Túró Rudi Facebook-posztja alatt, a hozzászólásoknál egyébként azt is meg tudod lesni, hogy néz ki a Rudikornis belülről!

De nem ez az egyetlen újdonság a Pöttyösnél, ugyanis újra itt vannak a szívecskés „zenélő” Túró Rudik is. A kedves üzenetek mellett idén a Spotify-kódok a vásárlókkal közösen megalkotott playlisteket rejtenek.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss