Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szalmonellás lehet a DM egyik saját terméke

default user icon
MME
A dm elővigyázatosságból leveszi a polcokról a dmBio szezámtahinit a következő lejárati dátumokkal: 2025. 02. 21. és 2025. 02. 25. Kizárólag ez a két lejárati dátum érintett, a dmBio szortiment többi terméke nem. A lejárati idő a termék hátoldalán könnyen felismerhető.

A termékvisszahívás oka, hogy nem kizárható, hogy a termékben szalmonella található. A szalmonellát tartalmazó termékek hasmenést, hasfájást, hányást és gyenge lázat is okozhatnak. Általában a panaszok több nap után maguktól elmúlnak. A komolyabb és nem múló tünetek esetén orvoshoz szükséges fordulni.

A dm arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett lejárati idejű terméket ne fogyasszák el, az üzletek természetesen bontottan is visszaveszik a termékeket. A dm nagyon sajnálja a történteket, vásárlóitól elnézést kér a kellemetlenség miatt!

A dm számára kiemelten fontos a biztonság és a minőség. Azokban az esetekben, ha laboratóriumi tesztek során felmerül, hogy a termék nem felel meg a dm magas minőségi követelményeknek, a termékeket az üzletlánc visszahívja a polcokról, és értesíti vásárlóit is.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss