PSG: „Majdnem megszületett a döntésem” – Mbappé hamarosan bejelentést tesz

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.16. 09:43
null
Kylian Mbappé egyelőre nem tudatta a jövőjével kapcsolatos döntését (Fotó: AFP)
Vasárnap este egymást követő harmadik alkalommal kapta meg a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) legjobb játékosának járó elismerést a Paris Saint-Germain támadója, Kylian Mbappé, aki a UNFP-díjátadó ceremónián a jövőjéről is beszélt.

 

Közeledik a hónapok óta tartó szappanopera vége, de egyelőre folytatódik: miután Kylian Mbappé megtartotta a várva várt beszédét, és köszönetet nyilvánított a pódiumon, nem kerülhette el az állandóan visszatérő kérdést, azaz, hogy hol folytatja a pályafutását.

„Hamarosan kiderül. A döntésem majdnem megszületett. Hivatalosan is bejelentem a jövőmmel kapcsolatos döntésemet, mielőtt júniusban csatlakozom a francia válogatotthoz”mondta Thierry Henry társaságában a nyáron lejáró szerződésű Mbappé, akit kitartóan emlegetnek a Real Madrid első számú célpontjaként.

A világbajnok francia csatár a Ligue 1 jelenleg futó kiírásában 34 mérkőzésen 25 gólt és 19 gólpasszt termelt, ezzel vezeti a góllövőlistát, s sorozatban negyedszer lehet gólkirály.

Április végén azt mondta a PSG vezetőedzője, Mauricio Pochettino, hogy száz százalékig biztos a 23 éves klasszis maradásában. Erre a Real Madrid trénere, Carlo Ancelotti így reagált:néha az edzők nem mondják el a teljes igazságot.”

Az átigazolási hírekben jártas olasz sportújságíró, Fabrizio Romano úgy tudja, a királyiak optimisták a Mbappé-ügylettel kapcsolatban, mert jól sikerült a legutóbbi, néhány nappal ezelőtti egyeztetés az arculati jogokkal kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik