Vágólapra másolva!
A volt angol válogatott csatár, Andy Caroll két héttel az eskűvöje előtt egy szőke szépséggel ivott át egy napot Dubai-ban, majd egy pikáns fotó is készült a furcsa párról, ahogy az ágyban fekszenek. 

A 33 éves csatár Taylor Jane Wilkey-vel bulizott Dubai-ban. A focista azért repült oda, mert meg akarta lepni a mennyasszonyát, a valóságshow-ból ismert Billi Mucklow-t, aki épp a lánybúcsúján volt - olvasható a Sun oldalán.

A sérülékenységéről ismert focista már délben elkezdett inni Taylor Jane Wilkey-vel a Cove Beach klubban, aki egyébként bárpultosként dolgozik. Caroll további helyre invitálta a nőt és két barátnőjét, majd a szállodai lakosztályában folytatták a bulit.

A focista nagyon részeg volt Forrás: The Sun

Egy pikáns fotó is készült a focistáról és a nőről, amit Taylor elküldött az egyik barátjának a Snapchat nevű alkalmazáson keresztül.

- mondták el a focista barátai. Taylor viszont azt mondta, hogy nem volt köztük szexuális kapcsolat, és az egész csak a móka kedvéért született.

- mondta el Taylor.

Caroll és a párja 2013-ban ismerkedett meg, majd egy évvel később eljegyezték egymást. A focistának két gyereke van Billive, és egy gyermek egy korábbi kapcsolatából. Caroll januárban igazolt a West Bromwich csapatához, korábban a Newcastle és a Reading csapatában játszott.