Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gourmet Fesztivál 2022: program a hétvégére

default user icon
MME
Két év után ismét Gourmet Fesztivál Budapesten, a Millenáris Parkban. Szuper hétvégi programlehetőség az egész családnak. Igaz, mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha mindent végig szeretnénk kóstolni...

Utoljára 2019-ben gyűlhettek össze a gasztro szerelmesei a Gourmet Fesztiválon. A pandémiát követően az utolsó májusi hétvégén újra megnyitotta kapuját a Millenáris Parkban a különleges kulináris élményt kínáló 10. jubileumi rendezvény. 2022. május 27-29. között a minden bizonnyal legjobb hazai éttermek pompás ételei közül kóstolhatunk meg jó néhányat. S az ínycsiklandozó finomságokat kiváló borokkal, sörökkel, pezsgővel öblíthetjük le. S ha még édességgel, desszerttel vagy isteni kávéval is megkoronáznánk a saját magunk által összeállított menüsort, népszerű cukrászdák és kávézó kínálatából válogathatunk.

Kulináris élmények

Igaz, hogy az ételadagok inkább csaks kóstolónyi mennyiségűek, ám árukban meglehetősen borsosak. De így legalább nem ragadunk le egyetlen pultnál, hanem többféle fogást is kipróbálhatunk. Az is igaz, hogy ezekből az ételekből nem kell dugig enni magunkat, inkább lassan ízlelgetni minden egyes csodásan ízletes falatot. Valójában teljesen mindegy, melyik pultnál állunk meg, mert egyszerűen nem választhatunk rosszul, és mert egészen biztosan valódi kulináris élményben lesz részünk.

A belépőjegy mellé kuponokat is kapunk, amelyekkel ingyenes kóstolókon vehetünk részt. Több mint száz kiállító választékát tekinthetjük és kóstolhatjuk meg. Persze a finom ízek mellett idén is nagyszerű és izgalmas programok sora várja az érdeklődőket. A fesztivál szervezői nemcsak a felnőttekre gondoltak, vasárnap a gyermeknapra való tekintettel a kicsiknek is számtalan szórakoztató feladatot találtak ki. Hírességekkel süthetnek, főzhetnek, kóstolhatnak, lesz gasztronómiai játszótér és kézműves foglalkozás.

A Gourmet Fesztivál remek kikapcsolódás és feltöltődés az utolsó tavaszi hétvégére. Az ízek és zamatok kedvelőinek jó szívvel ajánljuk a rendezvényt.

Egy kis ízelítő a 2022-es Gourmet Fesztivál kínálatából

 

 

 

 

 

 

 

 

Borító fotó: Gourmet Fesztivál

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss