Vágólapra másolva!
A Ferencváros korábbi edzője, Szergej Rebrov korábbi nyilatkozatával ellentétben a háborús helyzet miatt nem tér vissza Ukrajnába, hanem továbbra is az Egyesült Arab Emírségekben szereplő al-Ain együttesénél marad.

A Fradi ukrán edzője tavaly távozott a zöld-fehérektől és hatalmas fizetésért az al-Ain csapatához szerződött. Eredetileg egy évet töltött volna az Egyesült Arab Emírségekben, hogy aztán hazatérjen és a Dinamo Kijev vagy az ukrán fociválogatott edzője legyen.

Rebrov bírálta Oroszország agresszióját Ukrajna ellen és korábban azt mondta, visszatér és készen áll harcolni a hazájáért.

nyilatkozta még márciusban.

Szergej Rebrov egyelőre marad az Egyesült Arab Emírségekben Forrás: AFP/Nikolay Doychinov

A Magyar Nemzet megírta, hogy Rebrov később azt állította, felreértették a szavait, mert ő nem katona és nem tagja az ukrán hadseregnek. "Ez egy ír újságnak adott interjú volt, és egy ír újságíró tett fel egy erre vonatkozó kérdést.

mondta az ukrán szakember.

Rebrov sikeres idényt zárt új csapatánál hiszen az al-Ain élén a Ligakupa után a bajnoki címet is megnyerte. A háború azonban továbbra is tart, ebben a helyzetben pedig még egy évre elkötelezte magát az arab együttesnél.