PL: Chelsea, Roma, Bayern? Az MU nem válna meg CR-től – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.06.26. 16:55
null
Marad Manchesterben Cristiano Ronaldo? (Fotó: AFP)
Noha egy év sem telt el azóta, hogy Cristiano Ronaldo visszatért a Premier League-ben szereplő Manchester Unitedhez, a nemzetközi sajtóban egyre több pletyka kering arról, hogy az ötszörös aranylabdás portugál klasszis még ezen a nyáron klubot vált.

 

Bár éppen szünetelnek az európai topligák, s válogatott mérkőzéseket sem rendeznek, az elmúlt napok megint Cristiano Ronaldo a fő téma a nemzetközi sajtóban. A kezdeti hírek arról szóltak, hogy CR marad a következő idényben csak az Európa-ligában induló Manchester Unitednél, majd különféle pletykák jelentek meg a távozásával kapcsolatban.

A német Bild arról írt, a portugál a Bayern Münchenhez szerződhet – ezt azóta már cáfolta is a bajorok sportigazgatója, Hasan Salihamidzic –, a La Gazzetta dello Sport vasárnapi címlapja arról számolt be, hogy a Roma áll közel CR megszerzéséhez, míg a brit sajtóban a Chelsea érdeklődéséről lehetett több helyen is olvasni. Az összekötőkapocs mindenhol Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes volt, aki állítólag több klubbal is felvette a kapcsolatot.

Éppen ezek miatt a hírek miatt öntött tiszta vizet a pohárba a Sky Italia újságírója, az átigazolási hírek terén mindig megbízható Fabrizio Romano: „A Manchester United ragaszkodik az álláspontjához, miszerint Cristiano Ronaldo nem eladó, a vezetőség szeretné megtartani a következő idényre. Ettől függetlenül Jorge Mendes több klubbal is tárgyal, felméri a lehetőségeket – a Bayern nem érdeklődik. Ronaldo kedveli Erik ten Hag (az MU új menedzsere – a szerk.) elképzeléseit, de szeretné felmérni a piacot, a klubok ambícióit is" – írta Twitter-oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik