NB I: gólerős magyar csatárt igazolt a Paks

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.06.27. 16:22
null
Varga Barnabás Pakson folytatja (Fotó: paksifc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Varga Barnabást. A 27 éves csatár Gyirmótról érkezik a tolnaiakhoz.

 

Varga Barnabás az NB I 2021–2022-es kiírásában 13 gólt szerzett, amivel a második legeredményesebb magyar játékos volt Ádám Martin után. Varga a Paksnál éppen a jó eséllyel távozó Ádámot pótolhatja.

„Tisztában vagyunk vele, hogy Ádám Martin valószínűleg távozni fog a klubtól, így mindenképpen szerettünk volna erősítést a csatársorba. Varga Barnabás személyében kiváló támadót igazoltunk, kívánom neki, hogy sikeres időszakot töltsön Pakson” – mondta Haraszti Zsolt, a Paks ügyvezetője a klub honlapján.

„Természetesen nagyon örülök, hogy Paksra, a magyar csapathoz igazolhattam, és maradhattam az NB I-ben. Szeretnék hasonló teljesítményt letenni az asztalra, mint az előző két évben Hahn János és Ádám Martin. Boldog vagyok, csak jót hallottam erről a klubról és az öltözőről. Szeretném, ha minél előrébb végeznénk a tabellán, és ha hasznos teljesítményt nyújtanék a következő évadban” – nyilatkozta Varga Barnabás.

A Nemzeti Sport információ szerint eközben a 23 éves támadó, Pethő Bence fordított utat jár be, Paksról a Gyirmóthoz szerződik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS PAKSON
Érkezők:
Varga Barnabás (Gyirmót FC Győr)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérnek: Bognár Dávid (Kazincbarcika)?, Borsos Vilmos (Diósgyőri VTK)?,Debreceni Ákos(Szeged-Csanád Grosics Akadémia),Lorentz Márton (BFC Siófok),Nyári Patrik(III. Kerületi TVE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Bognár István (MTK Budapest, legutóbb kölcsönben Arisz Limassol – Ciprus)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Ádám Martin
(Ulszan Hyundai – Dél-Korea, Besiktas – Törökország, Genoa – Olaszország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik