Vágólapra másolva!
Jövő nyáron szabadon igazolhatóvá válhat Kleinheisler László, az Eszék középpályása. Horvát sajtóhírek szerint a Puskás Akadémia már most szívesen látná soraiban.

A Sportske novosti a napokban számolt be róla, hogy a Puskás Akadémia hivatalos ajánlatot tett a felcsúti akadémia egykori növendékéért, az NK Osijek jelenlegi középpályásáért - derült ki a Nemzeti Sport oldaláról. A lap szerint az előző idény bronzérmese hárommillió eurót is áldozna a futballistáért, akit már tavaly nyáron is megpróbált hazacsábítani, ám ő nem akart visszatérni a magyar élvonalba.

Kleinheisler lehet, hogy hazatér Forrás: AFP/Andreas Solaro

A családalapítás előtt álló középpályás Eszéken képzeli el a jövőjét, ugyanakkor szerződése a következő idény végén lejár, vagyis a klub ezen a nyáron kaphat utoljára jelentősebb összeget érte, jövő nyáron pedig ingyen távozhat. Ez változhat, ha a felek időközben szerződést hosszabbítanak.

Hornyák Zsolt, a felcsútiak vezetőedzője korábban arról beszélt, hogy szívesen dolgozna együtt az akadémia volt növendékeivel, a 28 éves, 42-szeres válogatottat név szerint is említette.