Szenzációra készül Silvio Berlusconi futballklubja

SC Pisa 1909 v AC Monza - Serie B Playoffs Final NurPhoto General news Pisa - Italy COmpetition May 29 2022 29th May 2022 Serie B Match Italian Soccer Match Horizontal SPORT
Players of Monza celebrate at the end of the match during the Italian soccer Serie B match Play Off - AC Pisa vs AC Monza on May 29, 2022 at the Arena Garibaldi in Pisa, Italy (Photo by Gabriele Masotti/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Gabriele Masotti / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Monza labdarúgócsapata fennállása során először jutott fel az olasz élvonalba. A korábbi miniszterelnök, Silvio Berlusconi tulajdonában lévő futballklub szenzációra készül, a vezetőség világsztárokkal erősítené meg a játékoskeretet.

A Serie A újonca, amely tavasszal 110 éves története során először jutott fel az élvonalba, már eddig is aktív volt az átigazolási piacon, mert olyan minőségi futballistákat szerzett meg, mint az olasz válogatott Andrea Ranocchia és Stefano Sensi.

A Monza elnöke, Adriano Galliani, aki korábban Berlusconival együtt az AC Milannál hatalmas sikereket ért el, tovább erősítené az együttest és meg akarja szerezni a PSG-től Mauro Icardit.

Galliani állítólag már felvette a kapcsolatot az argentin csatár feleségével, Wanda Narával, hogy meggyőzze arról, férjének a lombard városba kell költöznie.

Berlusconi és Galliani azonban itt nem állnának meg, egy még nagyobb sztárigazolást is szeretnének véghez vinni ezen a nyáron. A Football Italia megírta, hogy a Juventustól már biztosan távozó Paulo Dybalát akarják szerződtetni. A 28 éves argentin támadó a torinói sztárcsapattal ötször lett bajnok, négyszer Olasz Kupa-győztes, valamint a 2019/2020-as szezonban a Serie A legjobb futballistájának választották.