Vágólapra másolva!
A legenedás brit nehézsúlyú ökölvívó, Tyson Fury - aki egy döntetlen mellett 32 győzelmet aratott (23-at KO-val) a profi pályafutása során - nem mindennapi tettel hívta fel magára a figyelmet. A „Cigánykirály" becenévre hallgató bokszoló félmeztelenre vetkőzve sörözött egy kocsmában.

A Daily Star beszámolója szerint a WBC nehézsúlyú világbajnoka szó szerint sokkolta a kocsmában lévőket. Fury ugyanis már azzal megdöbbentette az embereket, hogy megjelent, ám arra senki nem számított, hogy a mellékhelyiségből kitérve félmeztelenre vetkőzve fogja majd kikérni a sörét.

A bokszoló a liverpooli beszélgetős fellépése "Fury Fest" alatt tért be egy kocsmába, ahol előbb félmeztelenül ácsorgott a pulnál, majd az ott fogyasztó emberekkel úgy beszélgetett, mint ha a legjobb barátai lennének.

Tyson Fury hozta a formáját Forrás: AFP/Robyn Beck

Az egyik csapos a Liverpool Echo-nak beszélt a Furyval történt meglepetésszerű találkozásról:

"Először nem tűnt fel senkinek, amikor átsétált a báron a mellékhelyiség felé. Elfoglaltak voltunk, de hirtelen felkaptam a fejemet, és megláttam Furyt. Szóltam is a kollégámnak, figyelj ez Tyson Fury. A menedzsere mondta, hogy igen, ő az. Eredetileg öltöny volt rajta, de amikor kijött a wc-ből, már levette a felsőjét, így már végképp mindenki felfigyelt rá. Körülbelül öt percen át mindenkivel beszélgetett, fotózkodott, és miután megitta a sörét, távozott" - mondta a csapos, aki elárulta, azóta folyamatosan csörög a telefonja.