Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kitálalt a nő, aki 10 napig követte Meghan Markle diétáját

default user icon
MME
A kísérletező kedvében lévő nő, akik Meghan Markle diétáját követte, szinte csak salátát, zöldturmixot és zabkását evett több mint egy hétig. Elárulta, miket tapasztalt!

Bár Meghan Markle igen megosztó személyiség, legfőképp amikor férjével, Harry herceggel együtt úgy döntött, hogy hátat fordít a brit királyi családnak és az Egyesült Államokban kezd új életet, az vitathatatlannak tűnik, hogy az általa követett értend működik.

 

Az insider.com-on jelent meg egy cikk, amiben egy hölgy, nevezetesen Savanna Swain-Wilson leírja, milyen is volt az egykori színésznő kedvelt diétája szerint étkezni. Nos, a húsimádók máris húzhatják a szájukat, Meghan ugyanis a véres sztékek helyett inkább a vegetáriánus fogásokat részesíti előnyben. Így a friss salátákat, a zabot, a könnyű tésztaféléket, az avokádós pirítóst, esetleg a quinoát.

Swain-Wilson hangsúlyozta, hogy maga Meghan sem szereti a diéta szót, és nyilván rengeteget változtak az étkezési szokásai az évek során, de ami mindig is nagyon fontos volt számára, az a mértékletesség, az egyensúly megtalálása.

Épp ezért, Swain-Wilson sem tett másképp. A tíznapos próba első reggelén egy guszta acai bowl-ra szavazott, a többi napokon pedig gyümölcsökkel megbolondított zabkását készített magának. Reggel nyolckor, és állítása szerint délután kettőig nem volt éhes. Kiváltképp, ha banánnal ette. Amikor rohangálós napja volt, akkor avokádós szendvicset készített magának, ami szintén Harry feleségének nagy kedvence, és akár még a dugóban ülve is meg lehet enni.

Swain-Wilson szerint a legnehezebb része a tíznapos kúrának a koffein mellőzése volt, Meghan ugyanis kávé helyett citromleves vizet kortyol inkább, amit nehéz volt megszokni, másrészt az egészségesnek kikiáltott zöldturmixok is unalmassá váltak a tesztelő számára. A nő azt is elmondta, hogy leggyakrabban óriási salátatálakat evett, amiket valóban el lehet úgy készíteni, hogy izgalmasak legyenek, még akkor is, ha egyébként valaki húsimádó.

A lényeg, hogy a tizedik nap végére Swain-Wilson könnyedebbnek, energikusabbnak érezte magát, és ami szintén nem elhanyagolható, sokkal jobban aludt!

Meghannal ellentétben, II. Erzsébet királynő egészen más étrendre esküszik, és az ő verziójában is lehet igazság, hiszen már 70 éve van a trónon és korához képest remek egészségi állapotnak örvend. Nos, a kirányő imádja az édességet, leginkább a sütés nélkül elkészíthető, viszonlyag egyszerű csokis sütiket, amikből egy szeletet sem szokott hagyni a brit királyi család többi tagjának. Mindemellett természetesen a teáról sem mondana le soha, sőt, az már konkrétan a védjegyévé vált.

Olvass még több cikket Meghan Markle-ről:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss