Vágólapra másolva!
A Manchester United két vereséggel kezdte a bajnokságot, de már hosszú ideje, gyakorlatilag a legendás Sir Alex Ferguson távozása óta szenved. A szurkolók annyira kétségbe vannak esve, hogy azt szeretnék, újra a skót edző irányítsa a csapatot.

hangzott el egy szurkoló TikTokra feltöltött videójában, melyen még a Manchester United menedzsereként 27 évet eltöltő és rengeteg trófeát elhódító Sir Alex Ferguson is elmosolyodott.

A 80 éves skót szakember - aki 2013-ban vonult vissza az edzősködéstől - jelenleg tanácsadóként dolgozik a Unitednél, és rendszeresen ott van az Old Traffordon a csapat hazai mérkőzésein.

A Nemzeti Sport megírta, hogy Ferguson az elmúlt hetekben többször egyeztetett a klubtól elvágyódó Cristiano Ronaldóval, hogy maradásra bírja az ötszörös aranylabdást, aki szeretne még három-négy évig a legmagasabb szinten, a Bajnokok Ligájában játszani.

A Manchester United az előző szezonban elért gyengébb erdményének köszönhetően idén csak az Európa-ligában indulhat, ráadásul a Premier League 2022/2023-as idényét is pocsékul kezdte.

A nyáron kinevezett Erik Ten Haggal a kispadon a Brighton ellen hazai pályán 2-1-re, míg a Brentford otthonában 4-0-ra kapott ki az MU, amely pillanatnyilag az utolsó helyen áll az angol bajnokságban.