NL: Köszönjük a magyaroknak, hogy megtapsolták a himnuszunkat – Mancini

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.09.26. 23:13
null
Roberto Mancini Donnarummát és a magyar közönséget is dicsérte (Fotó: Szabó Miklós)
A Magyarország–Olaszország (0–2) Nemzetek Ligája-mérkőzést követő sajtótájékoztatón először a vendégek szövetségi kapitánya, Roberto Mancini értékelt.

 

„Elégedett vagyok, mert nagyon nehéz meccseken tudtunk nyerni – kezdte a legutóbbi két, az olaszok számára egyaránt győztes NL-meccs együttes értékelését Roberto Mancini.Ügyesek voltak a srácok, elégedett vagyok, még ha meg is szenvedtünk az utolsó percig. Donnarumma is nagyon jó teljesítményt nyújtott és örülök, hogy sikerült bejutnunk a négy közé a sorozatban.”

Az olaszok kapitánya a Nemzeti Sport kérdésére a magyar szurkolókról is beszélt.

„A közönség rendkívüli volt. Köszönjük, hogy megtapsolták a himnuszunkat. Nagyon jól játszott a magyar válogatott, Marco Rossi remek munkát végez, nem véletlen, hogy az angol és a német válogatottat is nehéz helyzetbe tudta hozni” – fogalmazott Mancini.

NEMZETEK LIGÁJA
A-LIGA,
3. CSOPORT
6. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–OLASZORSZÁG 0–2 (0–1)
Budapest,
Puskás Aréna, 67 000 néző. Vezette: Bastien (francia)
MAGYARORSZÁG:
Gulácsi – Lang, W. Orbán, Szalai A. – Fiola, Nagy Á. (Styles, a szünetben), Schäfer, Kerkez (Gazdag, 57.) – Nego (Bolla, 75.), Szoboszlai (Kleinheisler, 85.) – Szalai Á. (Ádám, 75.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
OLASZORSZÁG: G. Donnarumma – Tolói, Bonucci, Acerbi (Bastoni, a szünetben) – Di Lorenzo (Mazzocchi, 90.), Barella, Jorginho (Pobega, 72.), Cristante, Dimarco – Raspadori (Scamacca, 72.), Gnonto (Gabbiadini, 66.). Szövetségi kapitány: Roberto Mancini
Gólszerző: Raspadori (27.), Dimarco (52.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik