Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Durva átverés terjed a Facebookon - ne dőlj be az adathalászoknak!

default user icon
MME
Ismeretlenek a Spar és az Interspar nevében hirdetnek nyerményjátékot, vélhatően adathalászati céllal - figyelmezeteti hivatalos Facebook oldalán a Spar Magyarország a vásárlókat. Kérik, hogy mindenki legyen nagyon óvatos.

" Az utóbbi napokban ismét visszaélnek a SPAR nevével. Adathalászok olyan nyereményjátékot hirdetnek, ahol különleges ajándéktáskát ígérnek azoknak, akik megosztják és kommentelik a posztjukat, illetve regisztráció után e-mail címet kérnek. Ezt követően felveszik a regisztráltakkal a kapcsolatot további adatokért, hogy tőlük jelentős összegeket csaljanak ki " - írta ki ma Facebook oldalára a Spar Magyarország.

 

Közleményükben jelezték, hogy a SPAR és INTERSPAR nem hirdetett ilysefajta nyereményjátékot, és arra kérik a felhasználókat, hogy legyenek óvatosak, és semmiképp ne adják meg adataikat, kártyaszámukat a csalóknak!

A cég jelezte, semmilyen nyereményjátékot nem hirdetett sem a Spar, sem pedig az Interspar, így arra hívták fel a figyelmet, ne dőljenek be a csalóknak, és ne adják meg sem az adataikat, sem pedig a kártyaszámukat.

Ezek is érdekelhetnek

Friss