Óriási botrány: ezért nem lett Messiék csapattársa a Chelsea BL-győztes focistája

Horizontal
Chelsea's Moroccan midfielder Hakim Ziyech reacts to an offside decision during the English Premier League football match between Nottingham Forest and Chelsea at The City Ground in Nottingham, central England, on January 1, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Chelsea marokkói futballistája, Hakim Zijes hiába írta alá a klubváltásáról szóló szerződést, mégsem lett a Paris Saint-Germain játékosa.

A BL-győztes szélső a téli átigazolási időszakban a PSG játékosa szeretett volna lenni - ahol egy csapatban futballozhatott volna válogatottbeli társával, Asraf Hakimivel, valamint Lionel Messivel, Neymarral és Kylian Mbappéval is -, és már a szerződését is aláírta, azonban mégis meghiúsult a transzfer.

A hírek szerint azért fulladt kudarcba az átigazolás, mert a Chelsea későn küldte el a szükséges dokumentumokat, illetve több alkalommal, háromszor is nem megfelelő papírokat küldött.

A PSG a francia labdarúgóligánál panaszt tett az ügyben, de fellebbezését elutasították, így már semmi esély nincs arra, hogy Zijes még a télen klubot váltson.

A Paris Saint-Germainnél elképesztően dühösek a Chelsea-re az átigazolás meghiúsításáért, a marokkói futballista pedig rendkívül csalódott, mert a londoniak új szerzeményei miatt valószínűleg az eddiginél is kevesebb játéklehetőséget fog kapni tavasszal.