Vágólapra másolva!
Pénteken is rengeteg érdekes és megdöbbentő esemény történt a sportvilágban, így ha lemaradt a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen. Sérülés miatt hónapokra kiesett a magyar válogatott focista, Callum Styles, Hosszú Katinka hosszú idő után beszélt ismét a jövőjéről. Természetesen szexis nőkből sem volt hiány: az Európa-bajnok bolgár tornásznő és a Super Bowl-ra készülő NFL-sztár barátnője is lenyűgözte rajongóit. Ami a meccseket illeti, a Chelsea nem bírt a Fulhammel, a Puskás Akadémia pedig a Vasassal, Cristiano Ronaldo viszont megszerezte első gólját a szaúdi bajnokságban. Visszapillantó.

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka hosszú idő után adott ismét terjedelmesebb interjút a magyar sajtóban. A klasszis beszélt bizonytalanná vált jövőjéről, elárulta, hogy mi igaz abból, hogy ismét edzésbe állt, és még a párizsi olimpia is szóba került.

Beindultak Németországban a spekulációk, miután a közösségi médiában kiderült, hogyan reagáltak Dárdai Pál fiai és barátja a Herthától nem rég kirúgott Fredi Bobic sportigazgató kirúgására.

Dárdai Pál visszatérhet a Herthához Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Soeren Stache

Sajtóhírek szerint még nagyobb bajba kerülhet a Juventus, ugyanis a már meglévő 15 pontos büntetése melett további pontlevonással sújthatják az olasz bajnokságban a torinói labdarócsapatot.

Megsérült magyar labdarúgó válogatott sokoldalú középpályása, Callum Styles, aki emiatt hónapokat lesz kénytelen kihagyni.

Cristiano Ronaldo ugyan mindent megtett, de ezúttal sem tudta győzelemre vezetni az Al Naszrt a szaúdi bajnokságban, azonban a portugál klasszist és csapatát a hosszabbítás utolsó pillanatában megmentette a bíró.

Cristiano Ronaldo megszerezte első szaúdi gólját Forrás: AFP/Fayez Nureldine

A százmilliókat költő Chelsea meglepetésre nem bírt hazai pályán a Fulhammel az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. Míg a hatalmas potyagólt kapó Vasas elvitt egy pontott a Puskás Akadémia otthonából.

Korábban a bolgár válogatott tagjaként Európa-bajnokságon is szerepelt tornászlány, Joana Nikolova ismét nem mindennapi fotóval lepte meg a rajongóit. A szexi sportolónő a Costa Rica-i napsütésben ledobta a melltartóját. A Super Bowl-ra készülő Kansas City Chiefs elkapójának, Mecole Hardmannek a barátnője, Chariah Gordon is lenyűgözte rajongóit elképesztően nagy méreteivel.