Vágólapra másolva!
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Németh Andrást foglalkoztató Hamburg 2-0-ra nyert a Rostock otthonában. Az egyszeres magyar válogatott támadó csereként állt be a mérkőzés hajrájában, a 94. percben pedig megszerezte első gólját új csapatában, amivel bebiztosította a győzelmet.

Németh Andrást a 85. percben küldték pályára, a 95. percben pedig egy ziccerből lőtt gólt. A hajrában már a Rostock ment előre az egyenlítésért, egy labdavesztés után pedig a Hamburg kontrázni tudott, a felfutó Németh remek átadást kapott a szlovák válogatott László Bénestől, majd 11 méterről a bal alsó sarokba helyezett.

A 20 éves támadó január végén igazolt a belga Genktől a Hamburg csapatához. Az előző fordulóban egy percet kapott a Braunschweig elleni találkozón, most pedig kilenc perc kellett neki az első góljához, így a gól/perc mutatója egyelőre elég impozáns.

A Hamburg jelenleg a második, feljutást érő helyen áll a Bundesliga 2-ben, négy ponttal előzi meg a harmadik Heidenheim csapatát.

Németh András gólja a linkre kattintva nézhető meg.