Óriási botrány a Chelsea-nél, kirúghatják a sztárfocistát

Horizontal
Chelsea's Argentinian midfielder Enzo Fernandez (L) and Chelsea's Gabonese striker Pierre-Emerick Aubameyang (R) react to their defeat on the pitch after the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Tottenham Hotspur Stadium in London, on February 26, 2023. - Tottenham won the game 2-0. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Chelsea gaboni csatára, Pierre-Emerick Aubameyang az előző hétvégén korábbi csapata, a Barcelona öltözőjében ünnepelte a Real Madrid elleni győzelmet. A londoni klubot felháborította az eset, és arra is sor kerülhet, hogy felbontják a futballista szerződését.

Tavaly szeptemberben igazolt a Barcelonától a Chelsea-hez Aubameyang, akit Graham Potter vezetőedző mostanság mellőz a csapatból, a tavaszi BL-keretben már nem is kapott helyet a gaboni csatár.

A 33 éves labdarúgó most amiatt került a figyelem középpontjába, hogy korábbi klubja, a Barcelona öltözőjében ünnepelte volt csapattársaival a Real Madrid ellen 2-1-re megnyert El Clásicót.

A rutinos támadó csak fél évig játszott a katalán sztárcsapatban, de Robert Lewandowski érkezése miatt már nem maradt számára hely, ezért távozott. Aubameyang a hírek szerint januárban szeretett volna visszatérni a Barcához, ám végül erre nem került sor. A gaboni futballista kontraktusa 2024 nyaráig érvényes a Chelsea-vel, de a londoni klubnál már azt fontolgatják, hogy ezt nem várják meg és idő előtt felbontják a szerződését.