Harry Kane gólrekordot döntött, mégis rajta röhögnek az angolok - videó

fbl Horizontal
England's forward Harry Kane reacts at the end of the UEFA Euro 2024 Group C qualification match between Italy and England, on March 23, 2023 at the Diego-Maradona stadium in Naples. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnoki selejtező C csoportjának első fordulójában az angol labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte idegenben az olaszokat. A meccsen Harry Kane gólrekordot döntött, de nem csak emiatt került a szurkolók figyelmének középpontjába.

A 2021-es Európa-bajnoki döntő két résztvevője, a címvédő olasz, valamint az angol válogatott Nápolyban lépett pályára a 2024-es Eb-selejtezők első fordulójában. A vendégek már a 13. percben vezetést szereztek, a második gólt pedig Harry Kane szerezte büntetőből.

A Tottenham Hotspur támadójának ez volt az 54. találata a nemzeti csapatban, amivel Wayne Rooneyt maga mögé utasítva az örökrangsor élére lépett.

Immár Harry Kane az angol válogatott egyedüli gólrekordere Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Isabella Bonotto

Az angolok szurkolói a rekorddöntés mellett egy másik dologra is figyelmesek lettek a kiváló csatárral kapcsolatban. A második félidő elején Kane a saját 16-osa környékén segített be a védekezésbe, majd az oldalvonal mellett a földre került.

A Spurs focistája a fejét lehajtva, négykézláb próbált visszakúszni a pályára, közben az egyik csapattársa lábát lefejelte, majd lassan haladt tovább.

A drukkerek jót szórakoztak a vicces mozdulatsoron, amely azonnal mémmé vált.

írta a közösségi médiában egy kommentelő, arra utalva, hogy Kane évek óta nem tud eligazolni klubjából, amellyel még egy trófeát sem nyert.

posztolta egy másik szurkoló.