Vágólapra másolva!
Az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Wrexham AFC szurkolói arra kérik a hollywoodi sztártulajdonosokat, hogy igazolják le a Manchester City jelenleg sérült támadóját, Erling Haalandot.

A Deadpool című akciófilmben ismertté vált Ryan Reynolds és Rob McElhenney 2021 óta irányítják az ötödosztályban listavezető Wrexhamet, amely ezáltal egyértelműen a leghíresebb és legjobb anyagi háttérrel rendelkező félprofi futballklub lett.

A pénzügyi háttér a közelmúltban tovább nőtt, miután

Reynolds több mint 1 milliárd fontért megszabadult az egyik mobiltelefon-hálózati cég résztulajdonosi pozíciójából.

A hír hallatán a Wrexham szurkolói extra kívánságokat adtak le a tulajdonosok felé, köztük azt, hogy miután leigazolták a korábbi válogatott kapus Ben Fostert, szerezzék meg Erling Haalandot is a Manchester Citytől.

Rob McElhenney és Ryan Reynolds egy sztárigazolással hívhatják fel magukra még jobban a figyelmet Forrás: AFP/Oli Scarff

A fogadóirodák már meg is határozták, mekkora esélyét látják a norvég támadó megszerzésére:

100-szoros pénzt fizetnek akkor, ha valaki most megfogadja, és valóban a Wrexhamben köt ki Haaland. Nála esélyesebbnek tartják Harry Kane-t, akinek a leigazolására 28-szoros pénzt fizetnek, a már visszavonult Gareth Bale-ért pedig 25-szörös összeg jár.

A Wrexham következő, legvalószínűbb igazolása azonban a harmadosztályú Cheltenham csatára, Alfie May, aki a hírek szerint már nagyon közel áll a klubváltáshoz.

Forrás