Vágólapra másolva!
A szerdai nap sem telt eseménytelenül a sport világában, most egy helyen mutatjuk meg a legérdekesebb híreket március 29-éről!

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka tavaly nyitotta meg első éttermét, ahol mindenmentes, "tiszta" ételeket és italokat árulnak, méghozzá fast food, vagy ahhoz közeli árakon. Az úszónő beszélt a jövőbeli céljairól ebben az üzletágban, de azt is elárulta, hogy milyen nehézségekkel kellett megküzdeniük már a nyitás előtt és azóta.

James McClean, az írek 98-szoros válogatott labdarúgója bejelentette, hogy autizmussal diagnosztizálták. A 33 éves játékos a közösségi oldalán elárulta, azért hozta nyilvánosságra a diagnózisát, hogy ezzel is segítse a szintén autista kislányát.

Elmondása szerint gyerekként három éven át, 12 és 15 éves kora között többször is szexuálisan zaklatták a Tour de France-győztes korábbi brit kerékpárost, Bradley Wigginst. Az olimpiai bajnoki címet is szerző Wiggins a legnagyobb szégyeneként azt élte meg, hogy egy férfi tette vele mindezt, ezt pedig nem tudta feldolgozni.

A 2012-es Tour de France győztese majdnem 30 év után tudott megszólalni a gyermekkori sérelmeiről Forrás: AFP/Jerome Prevost

Újabb hírek érkeztek a minden végtagján amputált olimpiai bajnok orosz műkorcsolyázóról, Roman Kosztomarovról. Orosz lapok értesülése szerint pozitív változások figyelhetőek meg az állapotában, a hosszú hetek óta tartó mesterséges táplálás után újra kell tanulnia rágnia és nyelnie, de mivel sokáig feküdt, így az önálló felülés is gondot okoz még számára.

A világ egyik legszexibb pilótája, a USF Pro 2000-ben versenyző Lindsay Brewer egy hosszabb interjúban a saját karriertörténetéről, a közösségi médiában megosztott fényképeiről, a célkitűzéseiről, a Forma–1-ről, Lewis Hamiltonról és Romain Grosjeanról is megszólalt.

Lindsay Brewernél kevés népszerűbb sportolónő van a világon Forrás: lindsaymariebrewer@instagram