Szoboszlai helyett egy angol válogatott focistát vehet a BL-induló csapat

Bayern Munich - RB Leipzig Sports Bundesliga soccer Horizontal
20 May 2023, Bavaria, Munich: Soccer: Bundesliga, Bayern Munich - RB Leipzig, 33rd matchday at Allianz Arena. Dominik Szoboszlai of Leipzig in action. Photo: Sven Hoppe/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by SVEN HOPPE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A német Sky riportere, Philipp Hinze szerint a Bajnokok Ligája-indulást kiharcoló Newcastle United a középpályájára Szoboszlai Dominikot nézte ki, de egy új szereplő is képbe került.

Arról már korábban is hallottunk, hogy a Newcastle szeretné megszerezni Szoboszlait, akire a szaúdi tulajdonosok sok pénzt költhetnének, ugyanis a magyar válogatott játékos kivásárlási ára 70 millió euró. A Lipcse nyilván nem mondana nemet egy ekkora összegre, ezért is írták a játékos szerződésébe, az más kérdés, hogy Szoboszlai a Premier League-be vágyik-e.

Hinze szerint a Newcastle már tárgyalt Szoboszlai menedzsmentjével, de többet nem tudunk az ügyről.

Az üzletből lehet, hogy végül semmi sem lesz, mert az angolok számára elérhetővé vált James Maddison is. Az angol válogatottal a katari világbajnokságon is szerepelt focista csapata, a Leicester City kiesett a Premier League-ből, így könnyen lehet, hogy nem akar tovább a Rókáknál focizni.