Cristiano Ronaldo új sportággal próbálja feledtetni a kudarcos szezonját - videó

Cristiano Ronaldo
Portuguese football player Cristiano Ronaldo hits a padel ball during an event to support youth scholarships founded by philanthropist Peter Lim in Singapore on June 3, 2023. (Photo by Lionel NG / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronldo jelenleg Szingapúrban piheni ki a csalódást keltő szezonját, ahol ütőt ragadott és kipróbált egy új sportágat is.

Ronaldo csapata, az Al-Nasszr elveszítette a szaúdi bajnokságot az Al-Ittihaddal szemben, így a portugál legenda sorozatban második szezonjában maradt trófea nélkül. Az utolsó fordulóban az ötszörös aranylabdás klasszist már a keretbe sem nevezték, így már hamarabb megkezdhette a nyári vakációját a csúfos kudarc után.

Cristiano Ronaldo ütővel sem ügyetlen Forrás: AFP/Lionel Ng

Ronaldo különböző jótékonysági tevékenységei miatt jelenleg Szingapúrban van, ahol lehetősége volt kipróbálni a visszavonult profi futballisták egy kedvenc játékát, a padelt, amit legegyszerűbben a tenisz és a fallabda ötvözeteként lehet bemutatni. Ennek az új sportágnak hódolt Cristiano Ronaldo is, és a közösségi médiában keringő felvételek valósággal lenyűgözték a rajongókat: volt, aki a sportág legjobbjának nevezte a portugált.