Real Madrid: visszatért a kölcsönből és hosszabbított a spanyol támadó

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.06.10. 14:02
null
Brahim Díaz három év után öltheti magára ismét a Real Madrid mezét (Fotó: Getty Images)
Lejárt az AC Milannal kötött kétéves kölcsönszerződése a Real Madrid támadó középpályásának Brahim Díaznak, aki visszatért a spanyol fővárosba és 2027 nyaráig hosszabbított – derül ki a spanyol klub hivatalos oldalán megjelent közleményéből. 

 

Brahim Díazt 2019 januárjában 17 millió euróért vásárolta meg a Real Madrid a Premier League-ben szereplő Manchester Citytől. A spanyol válogatott játékos másfél idényt töltött el a „királyiaknál”, ezt követően az AC Milanhoz került kölcsönbe. Az egy idényre szóló megállapodást a felek végül további két évvel megtoldották 2021-ben, így Brahim összesen három évadot játszott Olaszországban.

Marco Asensio távozásával ismét lett helye a jobb oldalon is bevethető támadónak a madridiak keretében, visszatérésekor ráadásul új szerződést is aláírt, 2027-ig marad a klubnál.

A spanyol játékost jövő hét kedden, június 13-án ismét bemutatják a szurkolóknak, az eseményre – Fran García prezentálásához hasonlóan – a Real Madrid edzőközpontjában kerül sor.

Brahim az előző idényben minden sorozatot figyelembe véve 45-ször lépett pályára a milánói piros-feketéknél, hét gólt szerzett és hét gólpasszt osztott ki.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik