Ilyen a mesében sincs: az elnök berohant a pályára, és megakadályozta a 11-es elvégzését

Sztojne Manolov klubelnök megakadáloyzta a 11-es elvégzését
Vágólapra másolva!
Egész hihetetlen jelenetek játszódtak le a bolgár labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában. Az utolsó helyen álló Carszko Szelo csapatának le kellett volna győznie a Lokomotiv Szófia együttesét, erre pedig meg is volt minden esélye, ugyanis a találkozó hosszabbításában 11-eshez jutott. Ami viszont ez után következett, az egész egyszerűen kimeríti a szürreális fogalmát.

A 92. percben 1-1-es állásnál tizenegyest kapott a Carszko Szelo. A labda mögé a gambiai Yaffa Yusupha akart odaállni, de egyszer csak megjelent a pályán Sztojne Manolov, a klub elnöke, aki megakadályozta, hogy a támadó elvégezze a tizenegyest.

Ezt követően a biztonsági örök eltávolították a pályáról az elnököt, a tizenegyest pedig a gambiai támadó helyett a 35 éves rutinos védő, Martin Kavdanski végezte el, de a kapu jobb oldalába tartó pocsék lövését könnyű szerrel megfogta a Lokomotiv Szófia kapusa.

Ez után Sztojne Manolov klubelnöke és a tizenegyestől megfosztott Yaffa Yusupha még balhézott egy sort, de a biztonsági örök szétválasztották őket. A Carszko Szelo pedig kiesett az élvonalból, mivel a döntetlen nem volt elég a bennmaradásához.