Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Korlátozások a Lidlben! Ezekből a termékekből nem lehet akármennyit venni

default user icon
MME
A Lidl magyarországi boltjaiban újabb mennyiségi korlátozásokat vezettek be. Az áruházlánc üzleteiben a hatósági áras termékek mellett vécépapírból, konzervekből, és papírzsebkendőből is csak korlátozott számban lehet vásárolni.

Papírhiány miatt egy vásárló egyszerre csak három papírterméket vehetett a Lidl üzleteiben, és tejből is korlátozást vezettek be – számolt be a Forbes a Telex értesüléseire hivatkozva.

A Lidl Magyarország később meg is erősítette az internetes oldalnak, hogy a hatósági áras termékek mellett újabb árucikkekre vezettek be mennyiségi korlátozást, több papíráruból, illetve egyes konzervekből is csak meghatározott mennyiséget vásárolhatnak a vevők. A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy az áruellátás folyamatosan biztosított legyen, de az utóbbi hónapokban nagyobb a kereslet az árstoppal érintetett termékek iránt.

”Ezenfelül az ellátási láncban adódó problémák miatt egyes papírtermékekre (pl.: WC-papír, papír zsebkendő), valamint néhány konzervre (pl. őszibarack, csemegeuborka) vezettünk be mennyiségi korlátozást annak érdekében, hogy vásárlóinkat folyamatosan ki tudjuk szolgálni.”  - közölte a Lidl Magyarország.

ORBÁN VIKTOR ELÁRULTA, HOGY MEDDIG MARAD AZ ÉLELMISZERÁRSTOP >>>

ÁRSTOP: MENNYISÉGI KORLÁTOZÁST VEZET BE A SPAR, A TESCO ÉS A LIDL IS >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss