BL: a rendőrség elfogta a Fradi–Slovanon rakétázó szurkolót

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.08.15. 12:44
null
A Slovan szurkolói (Fotó: Török Attila)
Ferencvárosi nyomozóknak sikerült azonosítani a Ferencváros–Slovan Bratislava Bajnokok Ligája-selejtezőn rakétázó nézőt. A kihallgatás során az érintett elismerte bűnösségét – áll a police.hu közleményében.

 

Veszélyes rakétázással kezdődött a Ferencváros–Slovan Bratislava BL-selejtező a Groupama Arénában. A vendégek egyik szurkolója pirotechnikai eszközt lőtt ki, ami a stadion egyik Sky Boxában landolt, ahol FTC-szurkolók is tartózkodtak. Csak a szerencsén múlt, hogy senki sem sérült meg.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 19 éves szlovák állampolgárt, akit augusztus 11-én Győr-Moson-Sopron megyei tartózkodási helyén fogtak el” – áll a rendőrség közleményében.

A fiatalt nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az elkövető szabadlábon védekezhet, ugyanakkor tettét beismerte és hozzátette, nem tudta, hogy rakétát tart a kezében. A IX. Kerületi Rendőrkapitányság kezdeményezte bíróság elé állítását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik