Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A 12 legfinomabb csirkecomb, aminek a bőre ropog, a húsa vajpuha és szaftos

default user icon
MME
A csirkecomb a csirke legszaftosabb része, amit még az is szeret, aki szerint a szárnyas húsa száraz és ízetlen. A legnagyobb kedvenc a kívül ropogós, belül vajpuha sült csirkecomb. Mutatjuk a kedvenceinket!

A sült csirkecomb sokak kedvence - laktató, finom, könnyen variálható alapanyag, és elkészítése sem okoz különösebb nehézséget. Most olyan recepteket gyűjtöttünk össze, ahol a csirkecombok bőre ropog, ám a hús leomlik a csontról és szétolvad a szánkban!

CSIRKECOMBOK PÉKNÉ MÓDRA >>> 

SÓBAN SÜLT CSIRKECOMB SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL >>> 

CITROMOS-FOKHAGYMÁS CSIRKECOMB >>> 

ROPOGÓS SÜLT CSIRKECOMB >>> 

SÜLT CSIRKECOMB ZÖLDSÉGES BULGURRAL >>> 

GÖRÖG CSIRKECOMB >>> 

TEPSIS CSIRKECOMB KRUMPLIVAL >>> 

TÖLTÖTT CSIRKECOMBOK >>> 

FŰSZERES TÖLTÖTT CSIRKECOMB RIZIBIZIVEL >>> 

TÖLTÖTT CSIRKECOMB SÜTŐZACSKÓBAN SÜTVE >>> 


SÜLT CSIRKECOMB GOMBÁVAL >>> 

NARANCSOS CSIRKECOMBOK >>> 

Borítókép: Mindmegette

Ezek is érdekelhetnek

Friss