Szoboszlai két gól lőtt, C. Ronaldót megalázták, folytatódott a Shakira-Piqué szappanopera

RB Leipzig - VfB Stuttgart Sports Bundesliga soccer Horizontal, Szoboszlai Dominik
27 January 2023, Saxony, Leipzig: Soccer: Bundesliga, RB Leipzig - VfB Stuttgart, Matchday 18, Red Bull Arena. Leripzig's Dominik Szoboszlai (center) has just scored to make it 2:0 and is cheering with Emil Forsberg (l) and Josko Gvardiol. Photo: Hendrik Schmidt/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by HENDRIK SCHMIDT / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Pénteken is rengeteg érdekes és medöbbentő esemény történt a sportvilágban, így ha lemaradt a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen. Folytatódott a Shakira-Piqué szappanopera, megalázták C. Ronaldót, Hamburgba igazolt a magyar válogatott focista, Aissa Laidouni megszerzését bejelentette az Union Berlin, kikapott Norvégiától a magyar férfi kéziválogatott a vb-n, a ManCity nyerte az FA-kupa rangadót, míg a Bundesligában Szoboszlai Dominik két gólja kellett a Lipcse sikeréhez. Visszapillantó.

Tovább folytatódott a Shakira-Piqué szappanopera: Gerard Piquének az édesanyja a hírek szerint teljesen összetört, miután a játékos exe, Shakira megtiltotta a gyerekeiknek, hogy felhívják a nagymamájukat.

A szaúdi szurkolók megalázták a még mindig gólképtelen Cristiano Ronaldót. Az al-Ittihad drukkerei Lionel Messi nevét skandálták a stadionban.

Cristiano Ronaldo továbbra is gólképtelen Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Mohammed Saad

A német labdarúgó másodosztályban szereplő Hamburger SV csapata szerződtette Németh Andrást, a magyar válogatott húszéves csatárát.

Hivatalossá vált, amiről napok óta mindenki beszélt: a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Union Berlin a hivatalos honlapján jelentette be az immár korábbi ferencvárosi focista, Aissa Laidouni szerződtetését.

Laidouni a Bundesligába igazolt Forrás: Union Berlin

Nem sikerült a bravúr, a magyar férfi kézialbda-válogatott Norvégiától is kikapott (33-25) a stockholmi világbajnokság 5-8. helyért folyó mérkőzésén és ezzel eldőlt, hogy a mieink vasárnap Egyiptom ellen lépnek pályára a 7. helyért.

A Bundesliga 18. fordulójában az RB Leipzig a két fantasztikus gólt szerző Szoboszlai Dominik vezérletével 2-1-re nyert a Stuttgart ellen.

Szoboszlai Dominik zseniális gólokat lőtt a Stuttgart ellen Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Hendrik Schmidt

Az angol bajnokságban első helyen álló Arsenal a második helyezett Manchester Cityvel találkozott az FA-kupa nyolcaddöntőjében. Pep Guardiola cspata a gólnélküli első félidő után a második félidőben szerzett Aké találattal nyert 1-0-ra.