Gareth Bale a golfpályán is varázsolt - videó

AT&T Pebble Beach Pro-Am - Round One GettyImageRank2 Horizontal GOLF SPORT
PEBBLE BEACH, CALIFORNIA - FEBRUARY 02: Gareth Bale prepares to play his shot during the first round of the AT&T Pebble Beach Pro-Am at Spyglass Hill Golf Course on February 02, 2023 in Pebble Beach, California. Jed Jacobsohn/Getty Images/AFP (Photo by JED JACOBSOHN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Megkezdte golfpályafutását a labdarúgó-karrierjét csupán néhány hete lezáró Gareth Bale. Az ötszörös BL-győztes walesi sztár fantasztikusan mutatkozott be a kaliforniai AT&T Pebble Beach Pro-Am elnevezésű, egyaránt 156 profit és amatőrt felvonultató torna első napján.

Bale elkápráztatta a kritikusait és a szurkolókat is csütörtökön, amikor megkezdte profi golfkarrierjét. A 33 éves sztár a második lyuknál nagyon nehéz helyzetbe került, de mint a labdarúgó pályafutása során is számtalan alkalommal, úgy most is egy villanás elegendő volt számára, hogy mindenkit lenyűgözzön. Bale gyakorlatilag a golfpályán kívüli területről egy ütéssel hozta magát remek helyzetbe, ugyanis a labda épp csak hogy a lyuk mellett állt meg.