Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az 5 legfinomabb kapros étel, amit imádunk!

default user icon
MME
A kapor a magyar konyha egyik legnépszerűbb fűszere: friss, üde íze különösen a nyári ételekben érvényesül. Frissen és szárítva is igen intenzív illatú, feldobja az ételeket, ráadásul nagyon egészséges. Receptválogatásunkban találtok klasszikus és meglepő kapros fogásokat is.

Amellett, hogy a kapor egy fantasztikusan finom fűszer, sokat javíthat az egészségi állapotodon is, hiszen gazdag A-, B-, C- és E-vitaminban, emellett tartalmaz kalciumot, rezet, vasat, magnéziumot, foszfort, cinket és különböző egészséges folsavakat, telítetlen zsírsavakat. Rosttartalma magas, kalóriatartalma alacsony, mindemellett kiváló antioxidáns, vagyis erősíti egész szervezetünket. 

Íme, a mi kedvenc kapros ételeink:

ZÖLDBABLEVES KAPROS-TÚRÓS GALUSKÁVAL>>>

KAPROS TÖKFŐZELÉK VIRSLIVEL>>>


KAPROS-RIZSES LECSÓ CUKKINIVEL>>> 

KAPROS-TÚRÓS PITE EGYSZERŰEN>>>

KAPROS-TÚRÓHABOS POHÁRKRÉM>>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss