MU: Ten Hag Ronaldo jövőjéről is beszélt a hétfői érkezése előtt

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.16. 12:40
null
Erik ten Hag számít Ronaldóra a következő idényben (Fotó: AFP)
Erik ten Hag vasárnap, a Vitesse elleni holland bajnokin (2–2) irányította utoljára az Ajaxot, mielőtt új csapatához, a Manchester Unitedhez csatlakozik. A holland menedzser hétfőn Manchesterbe utazik, hogy megtegye a szükséges előkészületeket, előtte azonban az MU klasszis támadója, Cristiano Ronaldo jövőjéről is beszélt. 

Az elmúlt hónapokban felerősödtek a találgatások Cristiano Ronaldo jövőjével kapcsolatban, mivel sokan úgy gondolják, hogy a portugál sztár játékstílusa nem egyezik Erik ten Hag elképzeléseivel. Ugyanakkor a holland menedzser a Telegraafnak elmondta, számít a 37 éves támadóra.

„Ronaldo már bizonyította, hogy egy óriás, és azt hiszem, még mindig nagyon ambiciózus. Persze, hogy meg akarom tartani. Nagyon fontos játékosa volt a Unitednek ebben az évadban, és nagyszerű statisztikákat hozott össze” – mondta az Ajaxszal bajnoki címet nyerő Ten Hag.

A tabella 6. helyén álló Manchester United játékosai az eddigi 37 bajnokijukon összesen 57-szer voltak eredményesek, Ronaldo ennek a 31.6 százalékát (18 gól) vállalta, minden sorozatot figyelembe véve pedig 24 találatot szerzett a jelenleg futó évadban.

Pár napja az ötszörös aranylabdás is üzent a manchesteriek következő trénerének:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik