Fehérvár: visszatér a csapathoz a francia középpályás – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.05.18. 07:50
null
Houri (szemben) visszatérhet a Mol Fehérvához (Fotó: Török Attila, archív)
A román Prosport szerint az Universitatea Craiova nem él a Mol Fehérvártól kölcsönvett, 26 éves Lyes Houri megállapodásában szereplő félmillió eurós vásárlási opcióval, ezért a játékos visszatér a magyar klubhoz, amelyhez 2024 nyaráig köti szerződés.

 

Lyes Houri 11 tétmérkőzésen két gólt szerzett az Universitatea Craiovában. Januárban keresztszalag-szakadással műtötték, azóta nem játszott.

A Bűvésznek is becézett Houri 2020 januárjában, a román Viitorultól szerződött Fehérvárra, 66 tétmérkőzésen hat gólt szerzett és 16 gólpasszt osztott ki a magyar csapatban, de a jereváni Ararat elleni, korai Ekl-búcsú után kikerült a keretből és augusztus végén kölcsönadták. A szerződése 2024-ig Fehérvárra köti, így a sérüléséből felépülve a magyar csapattal kezdheti meg a munkát.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek:
Csoboth Kevin(Szeged-Csanád Grosics Akadémia),Halmai Ádám(ZTE FC),Lyes Houri (francia, Universitatea Craiova – Románia), Gundel-Takács Bence(NK Jarun – Horvátország), Kojnok Zsolt (Budaörs), Emil Rockov(szerb, FK Vojvodina – Szerbia), Szabó Levente (Budafok), Zeke Márió (Gyirmót FC Győr), Budu Zivzivadze(grúz, Újpest FC),Zsóri Dániel(ZTE FC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:

Távozók:
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Lamin Jallow (gambiai, Vicenza – Olaszország),Peter Zulj(osztrák, Istanbul Basaksehir – Törökország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Armin Hodzic
(bosnyák, lejár a szerződése)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik