A két és fél év kihagyás után visszatérő bokszoló még idén világbajnok akar lenni

Canelo Alvarez v Sergey Kovalev GettyImageRank2 Horizontal SPORT BOXING
LAS VEGAS, NEVADA - NOVEMBER 02: Sergey Kovalev raises his glove as he is introduced for his WBO light heavyweight title defense against Canelo Alvarez at MGM Grand Garden on November 2, 2019 in Las Vegas, Nevada. Alvarez won the title by an 11th-round knockout. Steve Marcus/Getty Images/AFP (Photo by Steve Marcus / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Szergej Kovaljov, az oroszok korábbi félnehézsúlyú világbajnoka 30 hónap kihagyás után győzelemmel tért vissza a profi ökölvívásba, és még idén világbajnoki címet szerezne.

A két és fél év után visszatérő 39 éves orosz bunyós 10 menetben, egyhangú pontozással múlta felül egy cirkálósúlyú mérkőzésen a találkozóra veretlenül érkező bolgár Tervel Pulevet.

"Formában szeretném tartani magam a szombati meccs után is, így mindössze egy hetet fogok pihenni, aztán visszamegyek az edzőterembe. Aggódtam, hogy milyen lesz a Pulev elleni küzdelem, és persze volt is némi ringrozsda rajtam.

áraulta el Kovaljov.

Szergej Kovaljov még idén világbajnok lenne Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Steve Marcus

"A tervem az volt, hogy az egyeneseimre támaszkodok, és távolról kibokszolom Pulevet. Azt hiszem, a következő összecsapásomon már jobban fogok teljesíteni.

tette hozzá a veterán ökölvívó.

Forrás