Ibrahimovic pezsgővel és szivarral ünnepelte a Milan bajnoki címét - videó

fbl TOPSHOTS Horizontal
AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic smokes a cigar during the winner's trophy ceremony after AC Milan won the Italian Serie A football match between Sassuolo and AC Milan, securing the "Scudetto" championship on May 22, 2022 at the Mapei - Citta del Tricolore stadium in Sassuolo. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az AC Milan vasárnap 3-0-ra legyőzte a Sassuolót és megnyerte az olasz bajnokságot. A milánói sztárcsapat 40 éves klasszisa, Zlatan Ibrahimovic pezsgővel és szivarral ünnepelte meg a sikert.

Az AC Milan a városi rivális Interrel küzdött fej-fej mellett a Scudettóért, és az utolsó fordulóban dőlt el a bajnoki cím sorsa. Mindkét együttes magabiztosan győzött, így a Milan megőrizte kétpontos előnyét és 2011 után újra megnyerte a Serie A-t.

Ibrahimovic az újabb sikernek köszönhetően a 34. trófeáját hódította el kivételes pályafutása során, a mostani volt a 14. bajnoki címe, ezek közül 7-et Olaszországban szerzett. A svéd klasszis a 2010/2011-es idényben megnyert bajnokságnak is a részese volt a Milannal, és 11 évvel később is tagja lett annak a csapatnak, amely újra első helyen zárt a ligában.

A 40 éves szupersztár alaposan megünnepelte a sikert, kibontott egy pezsgőt, majd rágyújtott egy szivarra, amint a játékoskijáróból a pályára lépett.

utalt arra Ibrahimovic, hogy még esze ágában sincs visszavonulni.

"Nem akarok megbánni semmit, ezért igyekszem maximálisan kihasználni a karrierem. Tudom, hogy később már nem fogom érezni ezt az adrenalint, de még szükségem van rá" - tette hozzá a rutinos csatár.